|
12.07 bila zadnja menstruacija.Nakon toga 07i 08.08 pozitivan test na trudnocu(clearblue i alice pregnancy test sa interneta),istog dana,08.08 nastupa oblijnije krvarenje preko noci,slijedeci dan-09.08 odlazim ginekologu koji vidi na ultrazvuku nesto sto se trebalo razviti u mebrionalni mjehuric,i iako je rana trudnoca sponatni je tijeku pa da ne bi zaostalo i u slucaju kiretaze salje me u bolnicu na obradu.U bolnicu dolazim danas 11.08 a kravrenje je stalo vec jucer,dakle kravrenje je trajalo svega dva i pol dana i sada samo cokoladno na papiru.u bolnici radjen uzv nalaz:
uterus urednog izgleda tankog sredisnjeg odjeka obostrano jajnici b.0 ne nalazim slobodne tekucine. dg:menses
receno mi je da se sve samo ocistilo ukoliko je bilo trdunoce,a mene zanima dali je moguce da je menstruacija zapocela jer mozak nije dao na vrijeme tijelu da stize plod u maternicu i dali je moguce da se jos plod odrzi i trudnoca, jer jucer navecer je opet radjen test na trudnocu i nalazim tanku crtu,kao poztivan test i dalje. nije mi nista jasno.trudnoca je dakle prema zm bila vrlo mala...jeli sigurno da je otisla sa oblilnijim krvarenjem ili nije. nije mi radjen beta hcga iz krvi i jeli kasno za njega.molim vas odgovor na ova 2 pitanja.Puno hvala
|