|
Poštovana doktorice molim savjet. Imam 35,5 godina redovna na pregledima, sve uredno doo PAPA-e u siječnju koji je pokazao CIN III. Napravljena kolposkopija i biopisija i nalaz uredan!??
Sljedeći PAPA nakon 4 mjeseca je pokazao opet CIN III. Opet ista rocedura i upravo sam dobila nalaz biopsije koja potvrđuje CIN III. Napominjem da je rađena normalna, ne letz biopsija
Koja je sad procedura? Jel se odmah radi konizacija? Mogu li tražiti letz konizaciju ukoliko ne postoji neki razlog da to bude klasična hladnim nožem. Razlog što to pitam je što sam se nadala još jednom djetetu u nekoj skoroj budućnosti kad se sve ovo riješi, a i zato što imam dijete koje (iako će uskoro navršiti 2 godine) ipak i dalje doji (jedan od razloga je preporuka zbog njegovog at.dermatitisa), a suprug je odsutan po cijele dane i mala je vjerojatnost da bi mu odobrili odmor ili fleksibilnije radno vrijeme radi mog oporavka da bude uz dijete više Čitam da je dugotrajniji oporavak kod klasične konizacije. Kakav je zapravo oporavak nakon konizacije jedne i druge? Kad se može planirati trudnoća, uopće imati opet odnose ili ići na more? Hvala unaprijed i oprostite na podužem postu...malo sam zabrinuta
|