|
Postovani,
moje pitanje je vezano za bol koju osjecam vec 10-tak dana. Bol nije konstantna vec se javlja u preponama i donjem dijelu stomaka na desnoj strani samo prilikom okretanja u krevetu (s lijevog boka na desni), prilikom ustajanja iz kreveta te kada se oslanjam na tu desnu nogu prilikom hodanja. S vremenom kada napravim 10-tak koraka bol bude manja, a takodjer sam uocila kada rukom malo podignem taj dio stomaka da mi bude malo lakse.
Danas sam usla u 36 tjedan, a zadnja 4 mjeseca sam provela na strogom mirovanju. Zadnji pregled prije dva dana je bio u redu, a radila sam UZV i CTG. Spomenuta je bol doktoru koji je samo odgovorio da je beba vec u zdjelici.
Mene zanima je li zaista moguce da to boli toliko jako i toliko dugo od pritiska bebe te je li moguce da je i ovo dugotrajno lezanje uzelo svoj danak i da zbog duge neaktivnosti kosti zdjelice i prepona i nisu bas u \'\'formi\'\'
Kontrakcije pouzdano znam da nemam niti ostale bolove koji bi se mogli okarakterizirati kao menstrualni bolovi.
I jos jedno pitanje - je li pojava ruzicastog iscjetka u manjim kolicinama znak da se vrat maternice poceo otvarati i skracivati? Citala sam da od pojave tog iscjetka porod krene u roku 24h. Ja sam ga imala prije dva dana, ali jos uvijek nemam nikakvih kontrakcija. Posto sam zadnja 4 mjeseca provela na strogom mirovanju zbog omeksanog i skracenog cerviksa, a prije nekoliko dana sam pocela sa setnjama razmisljam da je taj iscjedak mozda posljedica naglog pritiska bebe i pucanja kapilara?
Inace, termin mi je 17.07.
Unaprijed Hvala,
Mia
[Ispravljano od: mia0203 dana 22-06-2009 u 08:32 GMT]
[Ispravljano od: mia0203 dana 23-06-2009 u 19:28 GMT]
|