[ Forum ] [ Registracija ] [ Pomoć ] [ Traži ] [ Profil ]

Pravila: Svoja pitanja postavljajte bez ustručavanja, naravno razumljivo i što detaljnije i preciznije. Sa liječnicima je postignut načelni dogovor da će u skladu sa svojim obavezama na pitanja odgovarati što je moguće prije.

Zdravlje i život : Dr. Suzana Varga : cista 2
()
Nova poruka Odgovori
Autor Poruka
zanimame
Nivo: Jr. Member
Registriran: 17-03-2010
IP: Logged

Pogledaj profil korisnika Pošalji Email korisniku
icon cista 2

oprostite, malo sam šokirana pa imam pitanja još,ako nije problem.koliko se brzo širi cista, meni su zahvaćena već dva zuba,a tek vadim je za 2 mjeseca.je li to kasno?i zanima me ,kažete kad rana ostane otvorena da nepostoji mogućnost da se vrati!mogu li ja to tražit,nebi jela ništa,samo neka mi se nevraća jer će mi svi zubi biti avitalni.je li baš nužno da mi se vade živci iz zubi, koliko vidim na snimci, zahvatila je vrh korjena dvice i pola vrha kod trice.i još zadnje, je li se cista može vidit na snimci cijele čeljusti jer ja sam prošle godine snimila cijelu čeljust i stomatologica ništa mi nije vidila, ovo sad sam sasvim slučajno otkrila .

[Ispravljano od: zanimame dana 18-03-2010 u 10:02 GMT]

[Ispravljano od: zanimame dana 18-03-2010 u 23:30 GMT]

18-03-2010 u 08:46 | Odgovor na post
Dr. Suzana Varga
Nivo: Moderator
Registriran: 13-06-2005
IP: Logged

Pogledaj profil korisnika Pošalji Email korisniku
icon Re: cista 2

Poštovana Zanimame,
Cista se načelno ne širi brzo, operativni zahvat u roku od 2 mjeseca je sasvim u redu. Predlažem da koristite institucije mišljenja od drugog oralnog kirurga. Dakle, uzmite sve ranije nalaze i rendgen snimke te najnovije snimke te si na papir napišite unaprijed sva pitanja koja Vas zanimaju. Dogovorite pregled i naglasite da dolazite po drugo mišljenje.
Srdačan pozdrav,
mr.sc. Suzana Varga, dr. stom.

23-03-2010 u 08:31 | Odgovor na post
Zdravlje i život : Dr. Suzana Varga : cista 2 Nova poruka Odgovori

Niste logirani? Korisnik: Zaporka: Izgubili ste Vašu zaporku?
Pravila foruma:
Tko može postaviti novu temu? Administrator, Moderator, Sr. Member, Member, Jr. Member
Tko može odgovoriti? Administrator, Moderator
Tko može čitati? Administrator, Moderator, Sr. Member, Member, Jr. Member, Guest
HTML Uključen? no
UBBC Uključen? yes
Filtriranje riječi uključeno? no

Kontaktirajte nas | Zdravlje i život