[ Forum ] [ Registracija ] [ Pomoć ] [ Traži ] [ Profil ]

Pravila: Svoja pitanja postavljajte bez ustručavanja, naravno razumljivo i što detaljnije i preciznije. Sa liječnicima je postignut načelni dogovor da će u skladu sa svojim obavezama na pitanja odgovarati što je moguće prije.

Zdravlje i život : Dr. Suzana Varga : krive jedinice
()
Nova poruka Odgovori
Autor Poruka
Laura07
Nivo: Jr. Member
Registriran: 08-07-2008
IP: Logged

Pogledaj profil korisnika Pošalji Email korisniku
icon krive jedinice

Poštovana, zahvaljujem na odgovoru vezano uz moja prednja dva zuba koja idu jedan preko drugog..
Kažete da postoje dvije alternative - fiksni aparatić i ljuskice..obzirom da ja ne želim u ovoj dobi fiksni aparatić, možete li mi ukratko objasniti što znači estetski popraviti stanje tim ljuskicama. Da li to znači da bi se zbui morali brusiti? Također me zanima cijena takvog zahvata.

Unaprijed zahvaljujem

02-11-2009 u 09:48 | Odgovor na post
Dr. Suzana Varga
Nivo: Moderator
Registriran: 13-06-2005
IP: Logged

Pogledaj profil korisnika Pošalji Email korisniku
icon Re: krive jedinice

Poštovana Laura07,
Estetska korekcija zuba keramičkim ljuskicama (veneers) je danas metoda izbora kada nastojima sačuvati što više zdravog zubnog tkiva tijekom protetske pripreme zuba. Količina cakline koje se mora odstraniti ovisi od zuba do zuba. U Vašem slučaju bi se nešto više brusio zub koji je postavljen prema van, a preklopljeni zub se gotovo ne bi brusio. Zatim se uzimaju otisci te se u zubotehničkom laboratoriju izrađuju unikatne individualne keramičke ljuskice koje se zatim posebnim adhezivnim tehnikama cementiraju na zube. U vezi cijena molim da direktno kontaktirati ordinaciju putem web stranice www.varga.hr
Srdačan pozdrav,
mr.sc. Suzana Varga, dr.stom.

05-11-2009 u 08:28 | Odgovor na post
Zdravlje i život : Dr. Suzana Varga : krive jedinice Nova poruka Odgovori

Niste logirani? Korisnik: Zaporka: Izgubili ste Vašu zaporku?
Pravila foruma:
Tko može postaviti novu temu? Administrator, Moderator, Sr. Member, Member, Jr. Member
Tko može odgovoriti? Administrator, Moderator
Tko može čitati? Administrator, Moderator, Sr. Member, Member, Jr. Member, Guest
HTML Uključen? no
UBBC Uključen? yes
Filtriranje riječi uključeno? no

Kontaktirajte nas | Zdravlje i život