[ Forum ] [ Registracija ] [ Pomoć ] [ Traži ] [ Profil ]

Pravila: Svoja pitanja postavljajte bez ustručavanja, naravno razumljivo i što detaljnije i preciznije. Sa liječnicima je postignut načelni dogovor da će u skladu sa svojim obavezama na pitanja odgovarati što je moguće prije.

Zdravlje i život : Dr. Suzana Varga : pitanje
()
Nova poruka Odgovori
Autor Poruka
Natasa Beric
Nivo: Jr. Member
Registriran: 23-10-2009
IP: Logged

Pogledaj profil korisnika Pošalji Email korisniku
icon pitanje

Postovani,,obracam se radi strucnog savjeta--naime odnedavno imam dg.tahiaritmija,,,hipertensio.art,a po endokrinologu;St post TPSV et fa cum:Na terapiji sam Tivorala,atenolola 1-0-1/2,andola 100.Ljetos mi se pojavila tahikardija te sam poslana u bolnicu sa dg.fibrilacija atrija.pila sam propafen te mi je on ukinut i imam ovu sada th.tivoral pijem vec 6god,cvorici su pod kontrolom!i dalje imam nelagodu u grudima i ponekad osjetim da mi nestaje zraka i da mi srce preskace i onda osjecam strasan strah.Imam 35god,i djete od 6god,pa se uspanicim, sta cu ako me drapne sce,,,nedaj boze!!!!u iscekivajnu vaseg odgovora ljepi pozdrv od Natase iz Bosanske Kostajnice!!!

23-10-2009 u 12:04 | Odgovor na post
Dr. Suzana Varga
Nivo: Moderator
Registriran: 13-06-2005
IP: Logged

Pogledaj profil korisnika Pošalji Email korisniku
icon Re: pitanje

Poštovana gđa. Berić,
Obzirom da sam ja stomatolog, predlažem da svoje pitanje postavite svom liječniku obiteljske medicine odnosno internisti kardiologu, a na ovom forumu možete pokušati u rubrici
" diskusije samih čitatelja o zdravlju"
Srdačan pozdrav,
mr.sc. Suzana Varga, dr.stom.

28-10-2009 u 08:55 | Odgovor na post
Zdravlje i život : Dr. Suzana Varga : pitanje Nova poruka Odgovori

Niste logirani? Korisnik: Zaporka: Izgubili ste Vašu zaporku?
Pravila foruma:
Tko može postaviti novu temu? Administrator, Moderator, Sr. Member, Member, Jr. Member
Tko može odgovoriti? Administrator, Moderator
Tko može čitati? Administrator, Moderator, Sr. Member, Member, Jr. Member, Guest
HTML Uključen? no
UBBC Uključen? yes
Filtriranje riječi uključeno? no

Kontaktirajte nas | Zdravlje i život